سخن سردبیر…
۱- «دنیای تبلیغات» پس از چند ماه تلاش و حساسیت بر روی طرح و گرافیکی منحصر به فرد، رونمایی شد. از «علی جعفری» بخاطر تمام حمایت ها و راهنمایی هایش و از «حمید فدایی» برای این طرح و همه وسواس های هر دو آنها و تحمل شکیبانه نظرات ما به شدت ممنونم. برخی جزییات طرح نیز همزمان با فعالیت سایت برطرف خواهد شد.
۲- «دنیای تبلیغات» همان تیم تحریریه ی فعال، متعصب و حرفه ای «کافه تبلیغات» هستند که همکاری «امید خاکپورنیا»ی عزیز را به عنوان یکی ازحرفه ای های تیزرسازی که نقد و قلم جذابی دارد نیز برای کمک به مدیریت سایت اضافه کردیم که برای قبول این همکاری، از او متشکرم.
۳- «کافه تبلیغات» به شهادت بسیاری از دوستان از حرفه ای ترین و موثر ترین سایت های تبلیغاتی ایران بود که بسیاری از ایده های نابش از آپ دیت روزانه تا پیشنهاد هفته و… در دیگر سایت های معتبر نیز استفاده شد که از این بابت بسیار خوشحالم. هدف، بقول دوست و استادم، «دکتر محمدیانِ» عزیز، این است که اهالی تبلیغات و دست اندرکارانش بدانند که کارهایشان، چه بد و چه خوب، دیده و نقد می شود.
۴- «کافه تبلیغات» تجربه نابی بود که به اعتماد «امیر قادری» و «علی معلم» عزیز مسولیتش را قبول کرده بودم و تا پیش از تغییر سیاست های سایت پرمخاطب «کافه سینما» فعالیتش ادامه داشت و از وقتی که قرار شد سایت های مستقل «کافه بازی»، «کافه موسیقی» و «کافه تبلیغات» به عنوان زیر مجموعه های «کافه سینما» و یک Tab از آن ادامه فعالیت دهند و همزمان با آن بروز مشکلات جدی و طولانی مدت در سرور، ایده «دنیای تبلیغات» شکل گرفت. از امیر و علی عزیز برای آن مدت همکاری و راهنمایی هایشان سپاسگزارم.
۵- «دنیای تبلیغات» بخش های بسیارجذاب و ایده های نو را همچنان ادامه می دهد. از دانلود گران ترین سمینارهای بازاریابی و تبلیغات روز دنیا، تا ارزشگذاری تیزرهای ایرانی و بخش های جذاب دیگر، همه و همه را در «دنیای تبلیغات» پیگیر باشید.
۶- «دنیای تبلیغات» بر خلاف بسیاری از فعالان، بی پروا کارها را نقد خواهد کرد. شخصا همیشه این نقد را به بزرگان و اساتید داشته ام که محافظه کاری هایشان به هر دلیل چه مادی و چه اخلاقی، آنها را از رسالت اصلی شان را دور کرده است. اگر قرار باشد «آنها» ایراد ها را نگویند و لبخند بزنند، سال های سال باید از تبلیغات مبتذلمان شرمسار باشیم. گاهی محبوب نبودن، مراعات نکردن و عدم چشم داشت به همکاری های محتمل آینده با افراد و سازمان های مورد نقد، به انجام رسالت می ارزد…
۷- «دنیای تبلیغات»، همه بزرگان و علاقمندان را صمیمانه به اظهار نظر، نقد، بحث و نوشتن دعوت می کندهمچین آماده است پس از مطالعه آثار، کتب و مجلات درباره آنها یادداشت هایی منتشر نماید.
۸- از تمام مدیران سایت های مطرح تبلیغاتی و دوستانی که طی مدت توقف فعالیت «کافه تبلیغات» تا افتتاح «دنیای تبلیغات» تلفنی جویای احوال «تیم ما» شدند صمیمانه سپاسگزارم.
۹- «دنیای تبلیغات» شما را به حضِّ دنیای جذاب تبلیغات، دعوت می کند…
۱۰- یاحق.





جناب آقای نوریان
تبریک مرا پذیرا باشید
باز هم ایده های جدید از شما
با اشتیاق نطاره گریم و استفاده می کنیم
محمد محتشم
vaaaaaaaaaaaaaaaay
eyval
che khob
delam baraye cafe tang shode bood
hala jash donyaaaaaaaaaaaa
سلام
من از خوانندگان همیشگی کافه تبلیغات بودم. خوشحالم که دوباره برگشتید
ارادتمند همه شما
رضا یزدی
مثل همیشه ۲۰
پایدار باشید.
سپاس از لطف شما.